Kyl & frys i Kalmar, Nybro & Mönsterås

I över 15 år har vi på HSR Vitvaruservice AB hjälpt kunder med reparation, service och installation av kyl & frys i Kalmar, Nybro och Mönsterås med omnejd. Vi arbetar med i stort sett de allra flesta hushållsprodukterna och vårt fokus är alltid att lösa dina problem, oavsett om du är en privatperson eller ett företag. Vi reparerar, utför service på och installerar de allra flesta hushållsprodukterna som till exempel, frysar och kylar, kyl & frys, diskmaskiner, spisar, fläktar, tvättmaskiner och torktumlare.

Heltäckande service, reparation och installation av kyl & frys

Vi på HSR Vitvaruservice AB är heltäckande inom reparation, service och installation gällande kyl & & frys och andra hushållsprodukter som du har i ditt hem.

Alldeles oavsett om du önskar att vi hämtar, levererar eller installerar din kyl och frys eller om du är i behov av reparation eller service så kan vi tillgodose dina behov. Givetvis lämnar vi alltid ett kostnadsförslag innan exempelvis en reparation påbörjas så att du som kund ska veta vad det kostar.

Vi är verksamma i Kalmar, Nybro och Mönsterås med omnejd. Varmt välkommen att kontakta oss redan idag för att höra mer om hur vi kan hjälpa just din kyl & frys!