Hushållsprodukter i Kalmar, Nybro & Mönsterås

Varmt välkommen till HSR Vitvaruservice AB som hjälpt kunder med reparation, service och installation av hushållsprodukter i Kalmar, Nybro och Mönsterås i över 15 år. Vi arbetar med i stort sett de allra flesta hushållsprodukterna som du kan tänka dig ha i ditt hem och vårt fokus är alltid att lösa dina problem. Bland våra kunder återfinns privatpersoner såväl som företag. Vi har märkt en större efterfrågan på alla våra tjänster då många av våra kunder uppskattar att få sina hushållsprodukter levererade, installerade och sedan även reparerade vid behov. Det blir ett sätt att frigöra tid för annat som kan vara roligare för dig. Nedan följer exempel på hushållsprodukter som vi reparerar, utför service på och installerar:

·         Frysar och kylar

·         Diskmaskiner

·         Tvättmaskiner

·         Torktumlare

·         Spisar

·         Fläktar

Heltäckande service, reparation och installation av diskmaskiner

Har du köpt en ny diskmaskin men är osäker på hur du ska installera den? Eller går du i tankarna att köpa en ny diskmaskin och är osäker på vilken som skulle passa dina behov och ditt boende? Vi har i över 15 år hjälpt kunder med att leverera, installera och utföra service på diskmaskiner och andra hushållsprodukter. Givetvis kan vi även forsla bort den gamla diskmaskinen, allt för att underlätta för dig som kund och för att spara tid åt dig.

Fläktar

Har du köpt en ny fläkt men är lite osäker på hur du ska installera den? Eller går du kanske i tankarna att köpa en ny fläkt men är osäker på vilken modell, storlek och typ som skulle passa dina behov och ditt boende? I sådana fall har du kommit helt rätt! Välkommen till HSR Vitvaruservice AB, i över 15 år har vi hjälpt kunder med att leverera, installera och utföra service på fläktar och andra hushållsprodukter i Kalmar, Nybro och Mönsterås med omnejd. Givetvis kan vi även forsla bort den gamla fläkten, allt för att underlätta för dig som kund och för att spara tid åt dig.

 

Heltäckande service, reparation och installation av fläktar

Om du önskar att vi hämtar, levererar och/eller installerar din nya fläkt eller om du är i behov av reparation eller service så kan vi tillgodose dina önskemål. Givetvis lämnar vi alltid ett kostnadsförslag innan exempelvis en reparation påbörjas så att du som kund ska veta vad det kostar.

Vi är verksamma i Kalmar, Nybro och Mönsterås med omnejd. Varmt välkommen att kontakta oss redan idag för att höra mer om hur vi kan hjälpa just din fläkt!